Hlavní navigace

Názor ke článku Shodil jsem 20 kilo za čtyři měsíce od Věrka - <b>69</b> a <b>71</b>: Já znám taky jednoho, co...

  • 17. 11. 2013 21:49

    Věrka (neregistrovaný)

    <b>69</b> a <b>71</b>: Já znám taky jednoho, co nedá dopustit na metodu řízeného hladovění, nebo jak se tomu říká. Tuhle mi vyprávěl:"Posledně jsem se bez problémů dostal na tři týdny, a ani jsem neměl halucinace!" :-) To snad pro informaci stačí. Kdo potřebuje přes den vydávat energii fyzicky nebo duševně, například má fyzické zaměstnání, malé děti, potřebuje se soustředit, stihnout uzávěrky, splnit limity, nemůže hladovět, ani se řízeně postit, a nemůže si dovolit podstoupit proces, při kterém je <i>normální mít halucinace</i>... - to může možná mírně laxní student, který pospává na přednáškách a jinak nemá povinnosti ani závazky. Anebo někdo, kdo má typizované zaměstnání, které na něj neklade žádné nároky.
    I když při pohledu na radikální verzi toho vlnového stravovacího režimu mě obešly mrákoty - než strávit zbytek života o rýžových chlebíčcích s tuňákovou konzervou, radši bych spáchala seppuku příborovým nožem. :-)

    Jo, a ve skutečnosti podle mě Petr vypadá ještě líp než na novější fotce z LinuxAltu.
    (A to už nehodláš nikdy ani ochutnat moje dorty, Petře? Jestli ne, budu muset s tvým výživovým poradcem hodit vážnou řeč, to by byla odporná zrada.)