[49] Ano, je to výrazně odlehčená varianta sacharidových vln. Smysl je podobný, ale plná varianta je určená pro vrcholové sportovce.
[50] Ano, čerstvé suroviny jsou základ. Podstatné je vědět, co všechno je v jídle obsaženo. To u pytlíkových omáček, konzerv, kečupů a podobných věcí nevíte. Nebo tedy víte, ale jsou tam věci, které jíst nechcete. Peníze jsem nepočítal, ale řekl bych, že to není drahá dieta. Naopak jsem se prakticky přestal stravovat v restauracích, takže pravděpodobně celkem výrazně šetřím.
[51] Ano, někdo to tak má, že může jíst cokoliv a nepřibírá. Já jsem prostě jiný typ, takže si to musím hlídat. Každý člověk je jiný a asi i každý jídelníček by měl být jiný, jak jsi napsal.
Petr Krčmář pracuje jako šéfredaktor serveru Root.cz. GNU/Linuxem a Unixem obecně se zabývá již více než deset let a věnuje se především jeho nasazení v počítačových sítích a bezpečnostní politice. Zde bloguje o Root.cz, Linuxu, internetu a světě kolem sebe.
Přečteno 57 445×
Přečteno 45 855×
Přečteno 45 463×
Přečteno 39 372×
Přečteno 35 519×
Internet Info Root.cz (www.root.cz)
Informace nejen ze světa Linuxu. ISSN 1212-8309
Copyright © 1998 – 2021 Internet Info, s.r.o. Všechna práva vyhrazena.