Hlavní navigace

Názor ke článku Proč se instalační CD Debian netinst zvětšilo o 350 MB? od bez_přezdívky - Tak jestli se chceš posunout do roviny urážek,...

  • 20. 6. 2023 19:05

    bez_přezdívky

    Tak jestli se chceš posunout do roviny urážek, tak prosím, jak je libo, ty ...vole (už jen Tvá přezdívka ukazuje na vybrané způsoby, že).

    Mezitím se omlouvám všem, kterým věštecká koule funguje, ale moje je v opravě, takže nevím, co všechno jsi zkusil/nezkusil/trva­lo atd, protože mám k dispozici pouze to, co jsi sám napsal. Asi jsem skutečně výplod inkluze, protože pod pojmem brutální slideshow si představím ledasco, včetně zmateného pobíhání mezi jednotlivými dialogy instalátoru, ale problémy s emulovaným grafickým výstupem na virtuálním monitoru managementu ne.

    Takže jsi zároveň otevřel bug report, aby se na to někdo podíval a pro příště to opravil, že? Můžeš sem, prosím dát odkaz? Rád bych se na to taky podíval.

    S Debianem mám bohaté zkušenosti, včetně automatických instalátorů na velmi rozdílném HW. Vesměs nejsou negativní, i když s některými kroky nesouhlasím.