Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor ke článku Legální Windows za pajdu? Máme..

  • 19. 5. 2008 16:43

    Steve Ballmer, výkonný ředitel a kokainista (neregistrovaný)

    Tak pro začátek - Linux jsem zkoušel během pěti let mnohokrát, vždy jsem se vrátil k Windows, protože jsou pro mě lepší. To jen aby bylo jasné na jaké straně barikády stojím :D

    Nyní k věci co mě tíží: Hnusí se mi přístup linux fanatiků, kterých je pravděpodobně v poměru mnohonásbně více než windows fanatiků. Jsou totiž slyšet stejně často, přestože rozšíření linuxu tomu neodpovídá.

    Jejich chápání reality je absolutně vytržené z tohoto světa. Člověk, který pochválí okna, je placen MS a kouří Satanovi, kdo si dovolí napsat, že Linux mu na jeho počítači nefungoval dle jeho představ, je primitiv a veškeré chyby ve funkčnosti systému jsou způsobeny uživatelem (tedy mezi židlí a klávesnicí). Vy (myšleno linux fanatici) totiž, abych citoval jednu pohádkovou knížku, vidíte třísku v oku bližního svého, ale trám v oku svém nevidíte. Hledáte neustále nějaké spiknutí proti open source. Vždyť jak mám například chápat: "Vždyť právě kvůli omezení moci jednoho dodavatele se do OLPC původně instaloval Linux." Já se naivně domníval, že linux měl být nasazen pro jeho nízkou cenu.

    Tak to by pro dnešek stačilo, pěkně se mi ulevilo a už se těším na další článek typu "zlý Satanáš Microsoft zneužívá černošské děti ve svých tajných továrnách na Měsíci, žijí tam v nelidských podmínkách a jsou nuceny pracovat i 20 hodin denně."