Hlavní navigace

Názor ke článku Česká pošta? Ne, dekuji! od BOŽENA - VÁŽENÍ, všichni jen kritizujete českou poštu,jak doručovatelé nedoručují doporučené...

  • 12. 12. 2007 21:35

    BOŽENA (neregistrovaný)

    VÁŽENÍ,
    všichni jen kritizujete českou poštu,jak doručovatelé nedoručují doporučené zásilky,balíky dají každému známemu a navíc ještě zdražují již po třetí za pět let.Jděte všichni do háje.Kolikkrát se už zvedl alkohol,cigare­ty,energie i ty pitomé rohlíky.TO NEMÁTE NÁMITKY.Vím,že česká pošta dělá chyby,ale kdo je nedělá.
    Běžte do jaké koli jiné pobočky a založte si tam účet,vyberte peníze,zaplatte poukázky,pošlete doporučený dopis,uzavřete stavební spoření,kupte cenné papíry a navíc pojistete si barak a to vše u jedné přepážky u jedné pracovnice!NIK­DE!Tohle vám poskytne jen česká pošta nikde jinde vám tyhle ty služby neposkytnou a vy jen máte námitky a stížnosti.A navíc kdo si myslíte,že vám donese pohled na chatu,když tam budete na dovolené někde prčicích na konci světa."POŠTAK"A kdo donese stařence důchod do podkrkonoší v zimě po pás ve sněhu? No přece "POŠTAK"
    tak běžte všichni někam a uvědomte si,že i když doručovatelé dělají někdy chyby,tak dělají nelehkou a hodně odpovědnou práci a vy když budete jednou mít penzi a nedojdete si pro ni,tak vám jí donese "POŠTAK"
    na kterého jste si stěžovali.A uvědomte si,že ty vaše stížnosti mnohdy neprávem ubližují hodným lidem a mají z toho velmi nepříjemné problémy.