Hlavní navigace

Názor ke článku Česká pošta? Ne, dekuji! od charles - Tak ještě jednu humornou o poště. Měl jsem...

  • 8. 11. 2007 17:59

    charles (neregistrovaný)

    Tak ještě jednu humornou o poště. Měl jsem úraz a po operaci (totální endoprotéza) jsem byl doma. Samozřejmě jsem se mohl s berlemi pohybovat cca poloviční rychlostí než předtím. V RD jsem byl v přízemí asi 10 m od vchodu. Už když jsem se k němu blížil jsem křičel, že už jdu ať počkají. Otevřel jsem vchodové dveře a už jsem stačil jen mlátit berlí na odjíždějící poštovní dodávku - a nic, jen jsem si ve schránce vyndal lístek, že jsem nebyl doma. Když jsem to vyprávěl ženě, ta se naštvala a druhý den na poště stropila pěkný výstup a tak jí ředitel slíbil, že dopis doručí následující den. Já následující den hlídkoval od 7.00 - dovezli ho ve 13.15.
    To když jsem si objednával něco na internetu, nechal jsem si to poslat PPL a navíc ještě určil dobu, kdy budu přítomen, nejen, že to tak bylo, ale mohl jsem ještě postup sledovat na internetu a řidič ještě 10 minut předtím zavolal, že už jede.
    Asi je to opravdu v lidech, jak u ČP, tak u přepravních společností, ale podle ohlasu je větší nespokojenost s poštou než s ostatními.