Hlavní navigace

Názor ke článku Česká pošta? Ne, dekuji! od Xeelee - Ještě se mi nestalo, že by někdo od...

  • 8. 11. 2007 16:56

    Xeelee (neregistrovaný)

    Ještě se mi nestalo, že by někdo od pošty přijel, zazvonil a předal mi zásilku. Nedávno jsem řešil pár připomínek k eshopu při koupi baťohu. V jednom mailu mi odepsali, že balík je na cestě, a že bude za dva dny na poště. Zrovna za dva dny jsem odjížděl pryč a potřeboval jsem si ten bágl vyzvednout (starý byl nepoužitelný). za dva dny nic nepřišlo, tak jsem na kole na poslední chvíli zajel na poštu, jestli tam ten balík někde je. Předběhl jsem lidi ve frontě a paní u překážky si ode mě vzala občanku, balík našla a tak jsem se zařadil do fronty a balík si vyzvednul.

    Když jsem se vrátil po víkendu domů, tak jsem ve schránce našel dva lístešky. jeden s výzvou k vyzvednutí (nebyl jsem zastižen) a druhý s opakovaným upozorněním.

    Osobně ale služby České pošty využívám. Hlavně proto, že se nemusím domlouvat s řidiči (termíny rozvozu mi bohužel dost často nevyhovují) a můžu si balík vyzvednout, když se mi to hodí. Na poštu zásadně jezdím 15 minut před koncem pracovní doby, takže tam ani moc dlouho nečekám.