Hlavní navigace

Názor ke článku Česká pošta? Ne, dekuji! od chosee - Docela se divím té autorivě kritice pošty. Já vidím...

  • 8. 11. 2007 11:32

    chosee (neregistrovaný)

    Docela se divím té autorivě kritice pošty.

    Já vidím problém v jednotlivých pobočkách. Vždy se ozývají lidi, kterým bylo nějak ukřivděno. Ti co jsou spokojeni se neozývají. Pokud na vás byla spáchána křivda ze strany jakého koli dodavatele, tak se máte obráti na vedení a řešit to s nima. Až pokud vás vyšplouchnou u vedení, tak je na řadě "rozhodovat se nohama".

    Byl jsem několikrát na brigádách u vámi vychvalovaných společnosti DHL(dneska spolmo s PPL), u samotných PPL a DPD bo jak se jmenovali. Kdyby jste viděl, jak se v těchto společnostech zacházelo s balíky, nikdy byste se už neodvážil jakkoli je vychvalovat.

    Co se týká samotného rozvozu, ten je taky na pováženou a vidíte, že je to záležitost řidiče. Mě 2 roky vozil balíky živnostník pracující pod PPL a byl to nejlepší řidič, kterého jsem poznal. Vždy mi zavolal, dojel dom, vystoupil z auta, zazvonil, pozdravil s úsměvem. Kolikrát se i pustil do řeči a poklábosili jsme. Kámen úrazu ovšem přišel ve chvíli, kdy se rozhodl vzít další auta na svoje triko a najal svojeho tchána, který jezdil na mé trase. U toho vše probíhá stylem: zavolá, dojede, zatroubí-ani nevyleze z auta, s kyselím ksichtem mi vystrčí balík z okna auta a odjíždí s výrazem "další debil z krku".

    Na poště se mě pošťačka většinou optá co posílám, doporučí mi jakým způsobem to mám poslat aby to bylo nejlevnější a ještě mě poprosí, abych balík obvázal provázkem, že se s balíkem pak líp manupuluje a i řidiči se k němu chovají lépe:)