Hlavní navigace

Názor ke článku Česká pošta? Ne, dekuji! od Pavel Tisnovsky - ad "pristup k adresatum" Mam naprosto stejnou zkusenost. Jednu...

  • 7. 11. 2007 11:50

    Pavel Tisnovsky (neregistrovaný)

    ad "pristup k adresatum"

    Mam naprosto stejnou zkusenost. Jednu dobu jsem do skoly chodil az na jedenactou hodinu :-) a pravidelne jsem pri odchodu nasel ve schrance papirek s tim, ze byl prijemce nezastizen.

    Ta dorucovatelka se totiz vubec s dopisy netahalala, pouze si primo na pobocce v klidu sepsala ony papirky a ty hazela do schranek. Prece nebude zvonit, to by snad dokonce proboha musela jit do schodu, kdyby nekdo nahodou byl doma :-)

    O tom, jak jsme jednou poslali nejaky HW postou ani mluvit nebudu, jednu chvili do dokonce vypadalo na zalobu... (vemte si, na co vam je pojistena zasilka, kdyz dojde po trech tydnech, coz je hlavne u HW dost podstatna doba).

    Kupodivu jine dorucovatelske firmy jezdily vzdycky na cas a pri prepoctu nas to vzdycky vyslo levneji, nez CP (poslat zamestnance na postu je urcite na hodinu, za tu dobu ztrati firma tolik, co zaplati za doruceni baliku az na pobocku).

    Asi je to vsechno ve zpusobu rizeni.