Hlavní navigace

Názor ke článku Asus Eee je v ČR! Ale za kolik? od Madskillz - Jedním slovem chci! Koukněte se na forum eeeuser.com (klikněte...

  • 17. 1. 2008 19:26

    Madskillz (neregistrovaný)

    Jedním slovem chci!

    Koukněte se na forum eeeuser.com (klikněte na web ikonu nahoře^^), tam teprve pochopíte že to není zas tak strašný s tou konfigurací a že to utáhne i složitější záležitosti. Dost her tak do roku 2005 tam jede (a dokonce i treba GTA:san Andreas, Morrowind i Oblivion, samozrejmě modifikovany, Far Cry a mnoho dalších). Taky se tam můžete dočíst že s mohutně modifikovanou verzí (nLite) XPček můžete pracovat asi 12 sekund po spuštění (opravdu HODNĚ rychlý bootování). Silně doporučuju na troubleshooting.

    Jinak ptal sem se minulej tejden v jednom notebookovym shopu v Brně (sice tam maj napsany Acer-point, ale taky je tam dost Asusů), a prej eee bude asi začátkem února v obchodě, a startovní cena 6000 za základní 2GB verzi, takže 4GB tuším tak 8-9 tisíc, takže v březnu-dubnu to začne asi klesat tak na těch 6 tisíc za 4GB. Rozhodně kupuju, a to 4GB s 512MB (málo RAM, že? zkuste se podívat na youtube videa jak na výměnu pamětí a pochopíte ;) a 4G nebo 8gb SDHC kartou. Myš je samozřejmost :) Taky doufam že se sem co nejrychlej dostane 6ti článková baterie (normální 4-článková má 5400mAh, 6ti článková má 7600mAh tuším, takže vydrží tak těch 5 hodin v chodu).

    UŽ ABY TO TU BYLO! :)