Hlavní navigace

Názor ke článku Z androidího dna na samotný vrchol od Slavek - Tak já SII asi víc používám, prostě jeden...

  • 24. 10. 2011 9:31

    Slavek (neregistrovaný)

    Tak já SII asi víc používám, prostě jeden den, ale to jsem měl u HTC hero taky.

    [8] Velké to je, ale problém to není, protože je to velmi tenké a lehké. Díky tomu to padne i do kapsy u kalhot bez problému a nestáhne je to ke kolenům. Otázkou je jen přístup palcem levé ruky, pokud já (pravák) SII držím v levé a chci v prohlížeči na ten používaný pravý horní rožek. Ale dá se to. Díky velikosti není problém video, i ten fotbal z aplikace ČT4 byl ke koukání.

    Kies: no trochu nic moc aplikace, není ani z nejrychlejších, takže jí pro synchronizaci nepoužívám. Pokud stačí sync Outlooku s Googlem, tak na to jsou aplikace Google Calendar Sync a třeba Go Contact sync. Pokud stačí toto, tak je to jednodušší, než připojovat telefon k PC.
    Ad USB Mass storage: zapnutím "Ladění USB" se mění také režim USB u SII (pro Kies nebo jednoduchý USB Mass Storage), takže pro jednoduchý používání jako mass storage je IMHO jednodušší nechat ladění USB zapnuté (není-li potřeba Kies)

    Jinak bych ještě vyzvedl video výstup. Sice by mohl být nějak udělán tak, aby nebyl potřeba MHL adaptér a napájecí adaptér, ale funguje hezky. Stačí připojit SII přes HDMI k plasmě a jede to velmi příjemně. Škoda jen, že HDMI není zatím na většině projektorů v zasedačkách, pokud by bylo, tak prezentace přímo z SII by byly taky docela dobré.

    (Ne)zmíněná videa mi přijdou v pohodě - pokud se nezoomuje (stejně to nejde v plném rozlišení). Zoomování sice přidá akčnosti záběrům, ale při přibližování jde dolů i kvalita (logicky). Foťák nehaním, daří se mi s ním i některé noční záběry, takže už jsem s ním leccos procestoval, zrcadlovka to není, ale vláčet se s další krabicí pro mne není příjemné - tohle mi na běžnou turistickou fotku stačí. Když tak mohu poslat nějaký záběr...

    Řada lidí diskutuje o rychlosti připojování na GPS, u mne to bylo OK s prvním firmwarem, po aktualizaci nějak taky nic moc a experimentoval jsem s GPS Fix aj.