Hlavní navigace

Názor ke článku "Stavební dozor" nad programátorem od j - [20] pokuty samo nikdo nepodepise, ale definovat cenu,...

  • 10. 5. 2013 6:25

    j (neregistrovaný)

    [20] pokuty samo nikdo nepodepise, ale definovat cenu, za kterou neco udela ... specielne kdyz to neco mam a reknu mu "chci aby to delalo presne to samy, co ten excel" ... pak je samo jeho problem, kdyz si rekne "to sfouknu za dva dny" ... a bude na tom delat mesic. Riziko podnikani. Stejne tak mu po 14ti dnech muzu rict, ze proste na smlouve je tejden, a at si to tedy strci za klobouk a nezaplatim ani korunu.

    Mimochodem, zcela osobni zkusenost - prijde nosic drivi do lesa (obchodak) a vyklada, jak je upgrade ERP jen takove vetsi patch na odpoledne ... => pozadavek, nech si to dodavatel tedy patche, ale necht podepise, ze za kazdy den navic bude platit 1/2M ... mno nechtelo se jim to podepsat ... i proto (coz sem samo vedel z jinych zdroju) ze se jim to ani u jedinyho zakaznika nepovedlo patchnot bez pruseru (= minimalne tydeni uplny vypadek + az mesic vsemoznych potizi).

    Takze jakmile nekdo neco tvrdi, tak po nem chci, at se k tomu zavaze pod nejakou penalizaci. Hned se ukaze, jak moc se to tvrzeni zaklada na pravde.