Hlavní navigace

Tady je Svaťasovo - den za dnem v IT - Témata označená nálepkou Nokia

  • Jak jsem potřeboval mobilní telefon

    Jako člověk pohybující se ve světě IT mám rád technická „udělátka“ se zajímavými vlastnostmi, rád se na ně podívám, prozkoumám atd. Ale nějak úplně neřeším svůj mobilní telefon. Například do května jsem spokojeně po několik let používal Nokii E50, která však odešla do věčných lovišť. Nastalo období hledání, co za ni jako náhradu.Měl jsem možnost výběru. Logicky se nabízeli nástupci v podobě E51/E52…
    24. 8. 2010 10:05 (aktualizováno)
  • Zahoďte zrcadlovky!

    Agentura Reuters včera zveřejnila poměrně zajímavou zprávu – těšte se na nové mobily. Jejich fotoaparáty brzy udělají revoluci v pořizování fotografií.  Prostě vám bude stačit mobil a vyfotíte všechno. Je to přece praktické. Za tímto výrokem nestojí nikdo menší než víceprezident firmy Nokia v záležitostech obchodních Anssi Vanjoki.
    21. 4. 2010 15:45
  • Ovládnou svět oční kliniky?

    Mám docela čerstvou zkušenost s uživateli. Protože je naše firma významným zákazníkem u jednoho z mobilních operátorů a protože máme opravdu velké množství bonusových bodů, rozhodli jsme se je využít pro odběr mobilních telefonů. A narazil jsem na nečekané problémy, které, jak jsem zjistil na internetu, netrápí jen mé kolegy. Taky vám přijde písmo titěrné?
    4. 3. 2010 13:09 (aktualizováno)