Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor ke článku Zrušil jsem aktualizace, konečně můžu používat děravý prohlížeč.

  • 10. 2. 2012 23:53

    Tonda (neregistrovaný)

    O čem tenhle blogpost vlastně je? Nikdo netvrdí, že používat několik let starý nezáplatovaný produkt je dobře. Ovšem automatické aktualizace přímo pod rukami bez možnosti to ovlivnit je druhý extrém, který tedy já opravdu nechci minimálně ze dvou důvodů.

    1. Fakt nestojím o to aby mi aktualizace prohlížeče zahltila připojení a pustila žilou FUPu, když jsem někde venku na GPRS/EDGE a potřebuji připojení na jiné věci.

    2. Kompatibilita rozšíření - používám v práci k práci komerční rozšíření a jak už to někdy ve firmách bývá, nakupování upgradů vázne, takže sem až někdy do prosince roku 2011 potřeboval zůstat u Firefoxu 3.6, protože aktuálně koupená verze rozšíření novější verze nepodporovala.

    Upgrade nakonec prošel, takže sem se posunul na aktuální verzi FF a musím říct, že jsem zhnusen, stabilita mizerná, pády, které jsem dříve prakticky neznal jsou běžná věc, paměti to žere skoro dvojnásobek, tím zrychleným vývojem si vážně nasrali do vlastního hnízda. Takže tady máme další důvod, nová verze není vždycky lepší.

    A ten jejich nový extended support, to je taky výsměch, v korporátní sféře je podpora verze 1 rok žalostně málo, co sem zažil tak rok trval jen přechod z MSIE6 coby korporátního standardu na MSIE8 (plánování, analýzy přetestování a přepsání všech aplikací)