Hlavní navigace

Názor ke článku Vodafone a moudrá horákyně (já) od pufo - "slevu poskytla také, bez jakýchkoli závazků" Jen aby to...

  • 20. 5. 2012 20:52

    pufo (neregistrovaný)

    "slevu poskytla také, bez jakýchkoli závazků"

    Jen aby to tak ve výsledku skutečně bylo.
    Povím Vám moji zkušenost.

    Měl jsem u vodafone 3 čísla. Měsíční útratu celkem 1300-1700Kč.
    Na prodejně jsem chtěl nový telefon. Měl jsem na něj nárok. Byl mi však nabídnut se slevou, která byla stále dražší, než se dá sehnat nejlevneji v obchodech.

    Na moje upozornění, že tam celkově nechám u nich poměrně velkou částku měsíčně dohromady se prodavač podíval na všechna čísla a telefon mi dal za lepší cenu.

    Byl jsem spokojený ještě nějaký ten měsíc do té doby, než se mi na faktuře objevila položka "nesplnění smluvních závazků" a naúčtována první část telefonu.

    Hned jsem se samozřejmě ohradil a všemožně argumentoval. Výsledek byl ten, že zvýhodněný telefon byl poskytnut pouze na jedno z mých čísel a na něm nemám dostatečné plnění. Všechna čísla nelze sčítata na ostatních nemám na zvýhodněný telefon nárok.
    Zdálo se mi tedy, že jsem byl prodavačem poměrně oklamán. Telefon jsem musel doplatit do plné ceny, za kterou bych ho nikdy nekoupil.

    Pohrozil jsem, že když mi telefon nadále doúčtují, tak půjdu s číslama jinam. Neustoupili, tak jsem to u nich ukončil a přišli o zákazníka. Byl jsem u nich od doby co začínali a jmenovalo se to oskar.

    Buď jste tedy měl velké štěstí, nebo Vás ještě čeká nějaké překvapení.