Hlavní navigace

Tomas M - Témata označená nálepkou Vtip

  • Opravdoví linuxáci používají {vim,emacs,mcedit,WTF}

    Před pár dny jsem publikoval blog post, ve kterém jsem poukazoval na některé featury editoru mcedit. Pod článkem se strhla téměř bouřlivá diskuse, kde opravdoví linuxáci a opravdoví programátoři vyzdvyhovali jimi preferované editační nástroje a zavrhovali vše ostatní. Chování téměř typické, ani já nedám dopustit na svůj editor, prostě proto že ho používám nejvíc a tudíž si s ním nejlíp poradím. Nicméně, celou tuhle hloupou válku o to, čí editor je lepší, vystihuje následující komix…
    28. 9. 2011 19:10 (aktualizováno)
  • Viral vodafonu

    Dnes jsem na nějakém webu viděl (z donucení) další nepřeskočitelnou video reklamu. Tentokrát na vodafone. V ní skáče igráček instalatér na pódiu a rapováním hledá zákazníky pro svou instalatérskou firmu. Pointa mi nějak uniká, ale číslo na zádech instalatéra jsem si poznamenal: 776/977121. Co myslíte, je to nějaké soukromé číslo a když tam zavolám, nějaký naštvaný pán mi vynadá, že mu stále někdo volá, a bude mě chtít dát k soudu? :) Kdo tam zavolá? :)
    6. 7. 2011 15:51 (aktualizováno)
  • Google Kráva

    Tento blog post není vtip, opravdu ne. Vážně. Přísahám. Před nedávnou dobou jsem objevil v google labs 3d model těla člověka. Na výběr je mužská i ženská postava, a do detailu jde zobrazit svalovou, kosterní, oběhovou, nervovou a trávící soustavu. A rozmnožovací, samozřejmě. Technologie Google pronikají v posledních letech do podniků, škol, a domácností, není tedy divu že nedávno zaútočil tento internetový gigant i na poli agro-technickém, a to přímo v prostředí kravínů.
    17. 6. 2011 19:21 (aktualizováno)