Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor ke článku Vykrádáním k titulu - závěrečná zpráva.

  • 22. 10. 2009 14:31

    Andy Darcia (neregistrovaný)

    Rád bych připomněl, že studentka, kromě opomenutí oznaačení jedné citace (jedné z několika, ve většině případů má citace správně)neudělala žádnou chybu. Pokud někdo chybu udělal, tak jsou to vedoucí a oponent práce, kteří její BP shledali dostatečnou k tomu, aby studentka získala titul Bc. k tomu titulu též musela získat minimálně 180 kreditů za absolvování (povinných, povinně volitelných a volitelných) předmětů a složila státní zkoušku.
    Podle mě má svatas ještě štěstí, že tam ta opomenutá citace byla, protože jinak by tenhle článek byl na žalobu (když už se tedy chceme držet práva) protože ji obvinil z vykrádání, což (kromě jedné oné chybějící citace, za kterou se omluvila) neudělala. Jestli bylo citování nad míru, to už je záležitostí orgánů fakulty, kterým tato práce přišla dostatečná.
    Vlastně bych svatasovi tu žalobu docela přál. Když právo, tak pro všechny.

    (o tom, co by měla a neměla BP splňovat, bychom mohli vést jistě dlouhou, ale úplně jinou diskuzi, pravidla jsou nastavena, tak jak jsou nastavena a jestli je ona studentka nedodržela, neměla svoji BP obhájit, ale to není její vina)