Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor ke článku Nesmyslnost licencí (opět) v praxi.

  • 19. 8. 2008 10:57

    anonymní

    [26] Opět se omlouvám, že jsem opět přecenil vaši inteligenci. Dokonce jsem teď zjistil, že ani neumíte chápat psaný text. Nikde jsem nepsal, že se GPL vývojář užírá závistí. Nicméně na vás to platí dokonale, protože vy máte až paranoidní strach, aby na vašem SW vydaném pod GPL náhodou někdo něco nevydělal. Perfektně to vystihl Karel. Naštěstí si nemyslím, že všichni vývojáři uvolňující pod GPL jsou na tom jako vy.

    Stejně tak jste absolutně nepochopil mé příspěvky, když jsem zmiňoval demagogii a fanatismus. Zase jste to zpřeházel páté přes deváté a vyšlo vám, že "komu GPL připadá jako spravedlivá, je demagog". Můžete dělat rozbory této diskuze měsíc a nic takového tam nenajdete. Za demagoga jsem vás označil kvůli tomu, že na mou výtku "GPL uživatelům nevyhovuje" reagujete "pomer GPL/LGPL projektu rika, ze vetsina lidi preferuje spise" a podobnými nesmysly. Jako fanatik mi připadáte nikoliv proto, že máte jiný názor na věc, ale kvůli argumentům, které používáte.

    Vzhledem k vaší neschopnosti číst si bych se nedivil, kdybyste si z tohoto příspěvku odnesl, že přispěvatelé do netových diskuzí jsou demagogové a fanatici a že internet škodí GPL. To, že ve vašich očích nejsem čestný a spravedlivý člověk je jeden z hodně vysokých komplimentů, za který děkuji. Pokud byste napsal opak, musel bych se nad sebou vážně zamyslet, kde jsem udělal chybu.