Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor ke článku A za komunistů bylo líp! - Díl 1.

  • 14. 11. 2007 23:18

    LO (neregistrovaný)

    [86] (mm): Pořád team buildingovou akci? No ještě pořád dovedu provést rezervaci letenek a hotelu, objednat nějakou atrakci, zamluvit restauraci, a napsat A4 s adresami místních klubů :). Kolegům z USA bych možná udělal radost klasickou akcí s instruktory, kooperativními hrami, oslavným projevem, roztleskávačkami a skandováním hesel. Evropským kolegům udělám radost tak, jak jsem popisoval prve. Realitu si vytváříte sám - jděte na pozici, kde budete moci o té své rozhodovat. Mmch i u nás jsou tyto akce "dobrovolně povinné", protože jsou zpravidla pojaté jako výjedzní zasedání. Snažíme se na ně dotáhnout všechny členy týmu, ale pokud někdo fakt nechce, tak není šance ho nějak přinutit, nebo ho nedej bože kvůli tomu nějak postihovat. Jen je škoda, že takového člověka my ostatní nepoznáme i mimo kancelář.

    [87] (mity): Aha, to bude jiný kousek. Já si pamatuji interpret BASICu na PMD-85. Ne ten defaultní, ale nějaký co se nehrával z pásky. Ten byl pokročilejší, ale na jméno si nevzpomenu. Novější verze BASICu pro SAPI 1 a Ondru byly také velmi dobré, byť čistě interpretované.

    [90] (danman): 2) Severna korea su komunisti. A samozřejmě i bez orné půdy se dá fungovat. Israel je technologickou velmocí (mimo jiné odtamtud pocházejí procesory Intel Pentium M a Intel Core microarchitecture), přitom je z valné většiny kamenitou pouští. 3) Nesouhlasím. To je jako byste tvrdil, že vás žena buď má ráda, nebo nemá, a nemá tedy smysl jí kupovat kytku a jít s ní na večeři do dobré restaurace. 4) Kupodivu v našem bezplatném školství o absolvování VŠ rozhoduje hlavně rodinný původ, kdežto ve státech, kde se za VŠ platí, fakticky studuje více dětí dělníků.