Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor ke článku A za komunistů bylo líp! - Díl 1.

  • 14. 11. 2007 9:09

    mm (neregistrovaný)

    [61] Petr:

    S LO opravdu nema diskuse prilis smysl, takze neni treba zbytecne ztracet cas psanim dlouhych traktatu. Jde o jednostranne orientovany mozek, neschopny vnimat svet ocima jinych lidi. Byt je ten clovek velmi inteligentni, rozumneho zaveru se s nim nedoberes - je v nem bohuzel urcity fanatismus, ktery pochopitelne zuzuje rozhled (a neprojevuje se to jen v politice).
    Kazdopadne me diky tobe potesilo zjisteni, ze nejsem sam, kdo odmita tupe opakovat basnicky o tom, jak zde driv byla bida, svrab a nestovice (stejne jako nas jako deti soudruzi nutili recitovat hovadiny o Rijnove revoluci) a jak je dnes vse OK a cool :-).
    A vis co je na tom nejzajimavejsi ? Ze dnes jsou casto nejzarytejsimi "pravicaky" lide, kteri maji z minuleho rezimu maslo na hlave. Proc ? :-) Ja to vidim tak, ze par generaci proste musi vymrit, aby z lidi konecne zmizelo bolsevicke mysleni. Pak se pri trose stesti mozna dohrabeme treba do urovne Skandinavie. Muj nazor a zkusenost jsou takove, ze USA bychom si za vzor brat moc nemeli (a to jsem nadsenym obdivovatelem mnoha technologii, ktere tam vznikly a treba i jejich kosmickeho programu).