Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor ke článku Vykrádáním k titulu.

  • 25. 5. 2009 20:59

    ms (neregistrovaný)

    [387]
    Cholerický byl především váš příspěvek a hlavně vaše osobní útoky na autora a vlastně poškozeného! Poškození jsou ovšem všichni...
    Co je ta vaše "demokratická diskuze"? A jako o čem? Že je autor hajzl, který si dovolil podivit se nad užitím svého autorského díla pro cizí prospěch?
    Můj nápad je zajisté "komický", však při příslušném ministerstvu je příslušná akreditační komise a je zodpovědné nejen za financování veřejných vysokých škol, a to z daní daňových poplatníků jakéhokoliv dosaženého vzdělání - sic!
    Na posouzení čitelnosti textu opravdu nemusím být ""humanistický žvanil" z AVU", stačí mít horší zrak, že?

    Příčina > dotyčná "vypracovala" elaborát převážným zkopírováním cizího autorského díla.
    Následek > nositel autorských práv si dovolil takovou drzost se pozeptat, jak se má v tomto velmi nezvyklém případě zachovat.
    Což některé vede k až hysterickým reakcím nad tím, co si dotyčný vůbec dovolil vůči vysokoškolsky vzdělané (hlavně na základě autorského díla dotyčného) a ještě dokonce ženě opačného pohlaví!

    Jediné s čím s vámi souhlasím, že jde o systémovou záležitost, a právě zde je místo pro MŠ, které má dostatečné mocenské prostředky zasáhnout.
    A celým problémem této diskuze není to, že "Sváťa" je udavač a kyberšikanista a nejspíše antifeminista, ale co v této ne zcela obvyklé situaci činit!

    Mimochodem, existují pravidla, která nejsou psaná. A zajisté mezi ně patří takové jednoduché věci jako nekrást a nepodvádět. Což podle příspěvků dotyčné a některých lidí jim nic neříká.