Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor ke článku Vykrádáním k titulu.

  • 20. 5. 2009 22:53

    V.M. (neregistrovaný)

    [359] Prvni dva odstavce jsou stale to same a porad dokola dokola: autor blogu si muze publikovat, co chce a napsane jakymkoliv stylem, je to jeho neformalni osobni text. Hypotezy kolem jeho skody a oboru jsou nepodstatne. Bakalarske prace maji svuj ucel, podminky jejich vypracovani jsou predem zname - staci je respektovat.

    Cin, za ktery na slusnych univerzitach na zapad od nas hrozi okamzite vylouceni ze studia, dodatecne odebrani titulu a pripadne i obvineni z podvodu, neni srovnatelny s curanim v parku. To doufam nemuzete myslet vazne. Cely vas prispevek je veden v duchu "vse banalizovat".

    Znovu: Student zkopirovat text, prohlasil ho cestnym prohlasenim za svuj, hrube pri tom porusil podminky vypracovani predepsane vlastni fakultou. Presto by pusten skolitelem a dostal se pres oponenta. Na PaedF MU je cosi spatne a tim, ze budeme hrat mrtveho brouka se nic nezlepsi. Jediny, kdo z toho muze mit obavy jsou student, skolitel a oponent; ale to jen dusledek jejich hrubeho selhani a proto necht nesou nasledky. Na tom neni nic nefer. Nevim o jakem "trestu" zatim vlastne mluvite, tenhle blog to neni.