Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor ke článku ...a Total Commander používáte?.

  • 22. 4. 2009 13:08

    required (neregistrovaný)

    2) Přístup "já znám toto a vše ostatní je na nic" jsem tu v diskuzi nezaznamenal. Navíc nezapomeňte na to, co jsem uváděl výše. Řada lidí už má TC koupený, což znamená, že přechod na jiný manažer, který bude umět to samé, je bude stát možná peníze za licenci, ale hlavně čas, protože zatímco TC umíte po pár letech používat popaměti naprosto bez problémů, s novými manažery se musíte učit něco nového. A jaká je to killer fíčura, co TC nemá a ostatní mají, aby to bylo třeba podstupovat? Prostě "to nejlepší" se nedá globálně určit a už jsem jednou psal, že je to individuální záležitost.

    3) Ne, nejsou. Existuje ActiveSync, ale ten nezpřístupní PDA jako filesystém. Pouze máte možnost procházet obsah PDA v explorer-like režimu.

    Odpověď je pořád stejná. To nejlepší třeba pro mně dělá mix těch všech věcí, co jsem popsal. Funkcí, rychlosti samotného programu i to, že ho umím perfektně ovládat. A to, že mi na něm vcelku nic nechybí a tudíž nemám potřebu se pídit po něčem dalším.

    Prostě smiřte se s tím, že svět není tak jednoduchý, jak byste ho chtěl mít a nemůžete říct, že toto je NEJLEPŠÍ auto, toto je NEJLEPŠÍ telefon, toto je NEJLEPŠÍ program či toto je NEJLEPŠÍ práce. Opakuji asi počtvrté a doufám, že už naposledy, že jakékoliv NEJLEPŠÍ je pouze mixem řady kritérií každého jedince. A ten mix má každý jiný a proto nic univerzálně nejlepšího nehledejte. Neexistuje to. Proto je zbytečné i proti tomu bojovat v diskuzích jako této.