Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor ke článku Vykrádáním k titulu.

  • 18. 5. 2009 16:23

    anonymní

    Proboha, lidičky, přestaňte už tu Denisu rožnit a nechte ji na pokoji !
    To čekáte, že bakalářská práce bude nějaké dílo na Nobelovu cenu ?
    Co se týče těch mravokárných zastánců vysokých akademických standardů, chtěl bych vidět, jak by se protáhly a popraskaly ty jejich mramorové obličeje, až by si někjaký hnidopich vzal na paškál ty jejich údajně těžce vydřené diplomové práce a začal v nich počítat slova ! Taková diplomová práce ještě nebyla napsána, aby se jí nedalo nic vytknout. Je to jako s kontrolou z Finančního úřadu, když byrokrat chce, vždycky něco najde.
    Až příliš mnoho lidí tady tvrdí, jak těžce museli na svůj diplom dřít, aby se tomu dalo věřit. Ale i kdyby někdo skutečně dřel, tak snad nemusí s tou svojí dřinou mávat jako s kyjem a bacit po hlavě každého, kdo podle něho dřel méně a nebo dokonce vůbec. Tak to přece na světě chodí, že někdo to má těžší a někdo lehčí a nemusí v tom být jen podvod. Jestli má, například, někdo více štěstí nebo je třeba chytřejší a vše mu jde snáze, je třeba mu to závidět ?
    Ke Svatošovi a těm, co ho chválí, že se jako nedal, snad jen tolik, že 35-letý chlap by měl svoji odvahu prokazovat jiným způsobem a ne veřejně fňukat a žalovat na skoro o 15 let mladší holku, že mu opsala nějaký návod. Jestli se ho to dotklo, měl ji napsat bububu mail, ona by se mu omluvila a bylo to.