Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor ke článku Vykrádáním k titulu.

  • 18. 5. 2009 13:37

    LZ (neregistrovaný)

    13: Cože teprve se dělá? U nás už takový program běžel dva roky když sem s bakalařkou začínal. (a to bylo hodně dávno)

    44: "Od ceho tam tedy jsou? A kdyz to nestihaji, tak proc si ty prace vymysleji? " moje slova, dokud jsem byl na VŠ.

    Zase na obranu autorky:
    Ta "práce" je naprosta 3,14čovina, kterou nám z neznámych důvodu zadavají. Z té práce jsem se nic nenaučil a nadřel jsem se s ním jako s pravým mrtvým koněm.
    K čemu 40 stránkový pokec o ničem, když hlavním úkolem je naučit se jazyk a udělat aplikaci. Kdyby studenty raději naučili dělat dobrou dokumentaci, místo 40 stránek blábolu, které jen někdo musí přijmout.

    206: "Bakalářská práce je odborný produkt" - četl jste někdy něco jiného než já, nebo je to jen překlep ve slově odporný?

    Srovnejte si prosím v hlavě, že bakalářská práce != diplomová práce. Na diplomku je více času i zkušeností. (ehm bylo, dokud z ní neudělali závěrečnou prací dvouletého kurzu.)

    213+216 Pane V.M.: "Neni treba zadne komplexnejsi reseni." Asi jste zastáncem lana. Neni třeba vymýšlet kolo, když toho mamuta muže tlupa vklidu odtáhnout. Asi budete první kdo bude křičet žádný meteorit není až vám bude padat na hlavu.

    Asi jste si dost dobře nepřečetl článek. Opsala kolem 60%, ale zdroje uvedla. (tedy citovala) Pouze v závěru zapoměla jeden odkaz, což je to příslovečné jedno procento.