Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor ke článku Vykrádáním k titulu.

  • 18. 5. 2009 10:41

    . (neregistrovaný)

    [200] Pokud je mi znamo, tak titul Bc. se dostava za splneni podminky <i>ZAPOCTY and ZKOUSKY and KREDITY and BP</i>. Tedy staci jednu vec nesplnit a titul nedostanete. To, ze slecna psala BP znamena, ze pres vetsinu pozadovanych zkousek se dostala (ne-li vsechny), kredity ji sedi atd. Titul by ale nedostala, pokud by nesplnila vypracovani BP. To splnila. <b>NIKDO</b> se tady nenavazel do jejich studijnich uspechu, protoze o nich nic nevime. Ale titul ma za BP, bez nej by ho nemela (viz. predchozi vyrok).

    Ano, nejvetsim nebezpecim jsou lide, kteri poukazuji na to, ze je neco spatne :) Ted jste me zase rozesmal Vy :) Jak obecneji chcete postupovat? Ono to co se zde odehralo jenom potvrdilo to, co si spoustu lidi mysli. Ze dnes na vetsine fakult (technicke fakulty nepocitam, ty jedine se porad drzi) neni problem ziskat titul. Budiz na podobnych skolach predmety za 2 kredity typu <i>Myti tabule</i>, <i>Prace s meotarem</i> (na ZCU FPE) ci <i>Diskuzni hodiny</i> (na ZCU FF). A mohl bych pokracovat dale.

    A rejpava poznamka na konec: Pokud jsme pro Vas tim nejvetsim nebezpecim my, netrpite nahodou komplexem vstepovanym tesne po revoluci, ze se zatoci s praskaci a ze jsme preci lide, <i>tak se nejak dohodneme, pac mame demokracii</i>? :)