Hlavní navigace

Marps blog - Témata označená nálepkou Ostatní

  • Výprodej na LinuxMarketu

    Zboží skladem ve slevě! Jde o zboží, které si zákazníci objednali, ale osobně nevyzvedli nebo se zásilka vrátila poštou nevyzvednuta adresátem! Výprodej je zde: http://www.linuxsoft.cz/li­nuxmarket/vyprodej
    15. 8. 2015 10:08
  • Certifikát Heuréky

    Obchod LinuxMarket získal díky spokojenosti ověřených zákazníků prestižní certifikát Ověřeno zákazníky. Recenzi na tento obchod mohou psát pouze ověření zákazníci – tím máte jistotu pravdivosti recenzí. Hodnocení lze učinit vyplněním dotazníku spokojenosti, který zákazníkům přijde po nákupu.
    4. 3. 2015 7:33 (aktualizováno)
  • Opět novinky na LinuxMarketu

    Zdravím Vás, přátelé Linuxu! Náš e-shop LinuxMarket představil další novinky ve svém sortimentu. Přibyly kryty na mobily, rozšířili jsme nabídku LiveDVD oblíbených distribucí, připravili jsme nové typy triček (viz obrázky). Již je hotový modul pro platby pomocí GoPay – při platbě tedy máte větší výběr a připravili jsme nový konfigurátor vlastních triček – vyberete si barvu, velikost, umístění obrázku a pošlete nám vlastní obrázek v předdefinovaném formátu a my Vám zajistíme kvalitní potisk.
    1. 10. 2014 20:10 (aktualizováno)
  • Košile, mikiny a pouzdra na LinuxMarketu

    Reagujeme na mnohá přání a zařadili jsme do LinuxMarketu další zboží s tématikou Linuxu. V první řadě to jsou pánské a dámské košile s krátkým rukávem v módních barvách a s textovými, vyšívanými logy nejznámějších linuxových distribucí. Jako další jsou pánské a dámské mikiny s tištěnými logy. A nakonec oblíbené neoprénové pouzdra na notebooky ve dvou velikostech – 12 a 15 palců.
    1. 10. 2014 20:09 (aktualizováno)
  • Nový rok v LinuxMarketu

    Rok 2013 je za námi a pro LinuxMarket to byl docela úspěšný rok. Podařilo se nám splnit cíl, který jsme si vytýčili a náš eshop se dostal do podvědomí linuxáků. Pomohla tomu i akce LinuxDays 2013, kde byl náš stánek docela v obležení. Pro rok 2014 jsme si znovu určili priority a cíle. Jedním z cílů je rozšíření sortimentu z dnešních 70ti položek na rovných 100. V nejbližších dnech proto přibudou v nabídce…
    10. 1. 2014 9:37 (aktualizováno)
  • LinuxDays 2013 z mého pohledu

    LinuxDays 2013 je za námi a mě nezbývá než konstatovat, že to byla parádní akce. Jak z pohledu dlouholetého linuxáka, tak z pohledu osoby zodpovědné za provoz a chod LinuxMarketu. Co by linuxák jsem si oběhl hlavně stánky s distribucemi, pozdravil se s kamarády z Ubuntu.cz, kde jsem členem a moderátorem na fóru Ubuntu.cz. Jako největší zážitek beru seznámení se s autorem populární malé distribuce Slax, Tomášem Matějíčkem, jehož práce si velice vážím a oceňuji, neboť sám Slax někdy používám.
    7. 10. 2013 12:58 (aktualizováno)
  • Další zboží v e-shopu

    Na přání jsem přidal další zboží do našeho i vašeho LinuxMarketu. Jde o nové typy triček – Hacker a Linus v černé a bílé barvě (viz foto dole). Dále jsme přidali alkohol s etiketami s tématikou Linuxu, nový typ pivního keramického korbele s potiskem a termohrnky a termoláhve. Letošní ročník LinuxDays 2013 se uskuteční 5. a 6. října v Praze v areálu ČVUT v Dejvicích na Fakultě Informačních Technologií…
    22. 9. 2013 17:31 (aktualizováno)
  • Nové samolepky a trička

    Vyrobili jsme nové typy samolepek na PC a notebooky! Přešli jsme na nový typ triček fy FRUIT Of The LOOM, které jsou vysoce kvalitní, včetně kvalitního laserového potisku – cena se sice o něco zvýšila oproti staršímu typu triček fy Adler a sítotisku, ale je to vyvážené kvalitou! [gallery link=„file“ columns=„4“]
    20. 9. 2013 11:26 (aktualizováno)
  • Trička s límečkem

    Zajistil jsem na LinuxMarketu nový typ triček – oblíbená polo trička s límečkem. Polo triko je ze 100% bavlny, s límečkem, pánský i dámský střih a má vyšší gramáž 220gm/m², zaručující pohodlný pocit při nošení. Laserový potisk na tomto triku je odolný proti praní pouze při dodržování doporučené údržby.
    6. 6. 2013 15:32 (aktualizováno)
  • Malá anketa

    Chtěl bych touto cestou zjistit, co byste si přáli na LinuxMarketu. Jaké nové zboží, dárky, témata na trička nebo služby by vás, čtenáře Rootu, zajímaly nebo potěšily. Snažím se o to, aby se k nám do e-shopu zákazníci vraceli a byli s našimi službami spokojeni. Odpovídat můžete v diskuzi pod článečkem nebo můžete přímo napsat email z obchodu ze stránky Kontaktujte nás. Každou odpověď budu brát v úvahu – jen tak zjistím, co ještě zlepšit, co zdokonalit nebo i čeho se vyvarovat.
    16. 5. 2013 4:54 (aktualizováno)