Hlavní navigace

Názor ke článku Ideapad S100 - netbook pro Linux (1/2) od Lukáš Kotek - to [2]: K tomu asi jen to, že...

  • 8. 3. 2012 17:14

    Lukáš Kotek (neregistrovaný)

    to [2]: K tomu asi jen to, že bohužel to tak opravdu bude :-(

    to [3]: Nerozporuji a chápu :-) Jen kolem sebe nemám nikoho, kdo by něco s C-60 provozoval, zato zkušenosti, které jsem dohledal na webu, mě spíše odrazovaly. Byla to nakonec hlavně taková sázka (takřka) na jistotu à la "Intel CPU + Intel VGA = ovladače v jádře" ;-)

    to [4]: Jo, tohle je krásný kousek, ten bych bral všemi deseti - odrazovala mě jen cena. Jinak rozlišení bych osobně bral jako výhodu - nejsem sice příznivec zvlášť vysokých rozlišení na malé úhlopříčce, ale 1366x768 na 10,1" bych akceptoval. Vlastně jestli bych na S100 něco změnil, pak je to právě rozlišení.

    to [5]: Nad tím jsem také chvíli přemýšlel - ty 3 hodiny tam reálně jsou? Odradila mě od něj právě baterie (nalezl jsem vesměs jen 3 článkové verze).

    to [6]: Na několik jsem se díval, ale přiznám se, že jsem nechtěl řešit (jakékoliv) problémy se starším HW. U R61 mě v brzké době dost pravděpodobně čeká výměna bloku s chlazením a zvlášť se na to netěším. Jinak ano, starší 12" - proč ne. Jen k ceně (za S100 jsem dal 5555,-), to mi za nový netbook přijde jako hodně solidní částka.