Hlavní navigace

Další zboží v e-shopu

22. 9. 2013 17:31 (aktualizováno) Marek Pszczolka

Na přání jsem přidal další zboží do našeho i vašeho LinuxMarketu.

Jde o nové typy triček – Hacker a Linus v černé a bílé barvě (viz foto dole).

Dále jsme přidali alkohol s etiketami s tématikou Linuxu, nový typ pivního keramického korbele s potiskem a termohrnky a termoláhve.

Letošní ročník LinuxDays 2013 se uskuteční 5. a 6. října v Praze v areálu ČVUT v Dejvicích na Fakultě Informačních Technologií. Budeme tam mít stánek se zbožím a pro akci chystáme i slevové kupóny na jakékoliv zboží z našeho e-shopu ;) Více info o akci zde: http://www.linuxdays.cz/cs/

[gallery link=„file“ columns=„4“]

Sdílet

  • 11. 10. 2013 18:48

    jadd (neregistrovaný)

    Nekoupil bych žádnou věc jen kvůli potisku, ale jen o které bych věděl, že je v prvé řadě alespoň pocitově kvalitní.
    Když se podívám do e-shopu na termosky, výrobce se nedozvím. Koupil bych jedině od jednoho výrobce, kdybych jí už od něj neměl.
    Bez této informace, si myslím, dáváš najevo, že ti to budou kupovat jen nějací fanatici, který by si takovou věc koupili i na vietnamském tržišti.

  • 20. 10. 2013 17:14

    marp (neregistrovaný)

    Potisk mi provádí renomovaná firma z Prahy, která dodává i většinu zboží, za které samozřejmě ručí (myslím tím kvalitu). Bohužel mi nedodávají info o výrobcích, kromě výrobců triček. Ostatně ani sami na svém webu a eshopu výrobce neuvádějí a přesto jsou v Praze jedni z největších a nejkvalitnějších, co se potisku jakýchkoliv dárkových předmětů týče.
    Pokud někdo bude požadovat třeba zrovna termosky od prvotřídních výrobců (Esbit, Coleman, Primus), které jsou v cenové relaci o 100-300% víc než na našem eshopu, tak si je samozřejmě koupí třeba na Mall.cz... bez potisku.
    Smyslem našeho malého obchůdku je potisk log a obrázků s tématikou Linuxu na různé předměty pro linuxovou komunitu a tak, aby bylo zboží dostupné pro kohokoliv. Takže u nás nakupují lidé hlavně kvůli potisku - kvůli tomu, že mají hrnek s logem tučňáka nebo tričko s logem Ubuntu a mohou tak jejich používáním propagovat tento jedinečný, svobodný operační systém.
    Jinak vážně pochybuji, že na vietnamském tržišti budou zrovna tento typ s potiskem linuxu prodávat ;)