Hlavní navigace

Marps blog - Témata označená nálepkou Ostatní

  • LinuxMarket a Slovensko

    Takže linuxáci ze Slovenska již můžou objednávat z LinuxMarketu. Slovenských zákazníků přibývá, takže jsme upravili poštovní moduly i ceny v €. Za posledních 14 dní šly třeba na Slovensko tučňáci ve střední velikosti (55cm), spousta samolepek a nějaké ty trička. Zboží do Slovenské republiky zasíláme Českou poštou a pouze po zaplacení bankovním převodem – dobírka pomocí České pošty je šíleně drahá…ostatně i poštovné na Slovensko je docela předražené, ale za tohle my nemůžeme ;)
    30. 4. 2013 6:53 (aktualizováno)
  • Sleva zprava zleva ;)

    Tak jsem dneska trošku ladil LinuxMarket – vrátil jsem původní barevné schéma, protože přicházely ohlasy, že ta hnědo-červeno-oranžová na tlačítkách, odkazech ap. je nevýrazná a nepřehledná. Kvůli tomu jsem odladil, respektive udělal nové logo e-shopu: A vzhledem k tomu, že budu přecházet k jinému výrobci (potiskovateli) triček (jenom z legislativních důvodů) tak jsem slevnil tři typy triček…
    3. 3. 2013 19:01 (aktualizováno)
  • Náš zákazník, náš pán...

    Loni jsme spustili projekt LinuxMarket, který i přes počáteční těžkosti v rozjezdu, našel svoje místo. Ovšem, bylo před Vánoci a na těch dvou měsících v loňském roce, kdy e-shop fungoval na redakčním systému WordPress s pluginem e-Commerce, to bylo znát. Nebudu zde uvádět konkrétní čísla, ale já i majitel linuxsoft.cz, pan Pavel Kysilka jsme byli mile překvapeni.
    18. 2. 2013 4:51 (aktualizováno)
  • Již brzy na našem e-shopu

    Chystáme rozšíření triček o černé tričko s Tuxem na levé přední straně a bílými nápisy – linuxové hlášky, hesla ap. Trička budou ve velikostech: S. M. L. XL a XXL a velikost Tuxe bude cca 12cm na výšku. Předběžná podoba je tato…
    19. 2. 2013 17:06 (aktualizováno)
  • Novinky na LinuxMarketu

    Přátelé Linuxu, připravil jsem pro Vás na našem e-shopu zboží na zakázku. Konkrétně se jedná o trička s logem a spodní prádlo s logem. Trička si můžete vybírat v šesti barvách a klasických velikostech S, M, L, XL a XXL a spodní prádlo (dámské kalhotky a pánské boxerky) ve dvou barvách a po třech velikostech.
    19. 2. 2013 17:05 (aktualizováno)
  • Tak se to rozjíždí...

    Nedávno jsem tady informoval o tom, že jsme rozjeli nový linuxový e-shop LinuxMarket. Ano – vše už běží jak má, přidali jsme první hardware – mini PC s Androidem za akční cenu 1.400,–Kč (na Alza.cz ho mají za 2.600,–Kč!!!). Dále zavádíme službu Trička na zakázku, kde si sami vyberete barvu trička, velikost a logo Vaší oblíbené distribuce. Jde o zakázkovou výrobu na kusy, takže cena bude o něco vyšší než u triček, které máme skladem.
    31. 10. 2012 12:14 (aktualizováno)
  • LinuxMarket

    Koukám, že jsem zde naposledy přispíval v roce 2008. A celé čtyři roky nic… Ale to neznamená, že jsem se po celou tu dobu nevěnoval Linuxu ;) Samozřejmě – už jsem u Ubuntu 12.10, u Fedory 17 a čekám na Fedoru 18. Jinak jsem nelelkoval a ve spolupráci se serverem Linuxsoft.cz jsem připravil malý e-shop s předměty s tématikou Linuxu.
    1. 10. 2012 21:42 (aktualizováno)
  • Starý rok odchází, nový přichází...

    Starý rok odchází a za pár dnů tady máme nový rok 2008. Většina lidí v tomto období bilancuje, co se povedlo a co naopak ne. Spousta lidí na závěr roku dohání resty, které se nahromadily za celý rok, aby tak vstoupili do nového roku s „čistým štítem“. Také já tak trošičku hodnotím a přemýšlím, co jsem stihl udělat a jestli jsem stihl udělat to, co jsem zamýšlel. Ne vše se samozřejmě povede a ne vše se dotáhne do takové podoby, kterou si člověk představoval.
    31. 10. 2012 12:07 (aktualizováno)
  • Frozen Bubble, Linus Torvalds a Compaq

    V posledním čísle Linuxexpres č. 07/2007 je na stranách 16 a 17 článek „Znáte autora Zamrzlé bubliny?“ od autora Svatopluka Víta. Článek je vlastně rozhovorem s autorem této populární linuxové hry Guillaume Cottenceau. A na stánce 17 je fotografie, jak Linus Torvalds hraje na svém notebooku Frozen Bubble. Tato fotografie mě zaujala. Ne proto, že i autor linuxového jádra hraje hru (nebo ji zkouší?) – to je normální, vždyť je potřeba se odreagovávat…
    31. 10. 2012 12:10 (aktualizováno)
  • Tak jsme tady měli Bushe

    Ve dnech 4. a 5. června 2007 byl v ČR na návštěvě prezident USA George Bush. Přespal v hotelu Hilton v pražském Karlíně a protože jsem byl celou dobu u toho, přináším Vám několik fotografií, které jsem osobně pořídil. Vím, že toto téma nemá nic společného s Linuxem a Open Source, ale protože jsem si všiml, že všeobecně se v tisku a na internetu moc fotografií neukázalo, není problém Vám přinést „akčnější“ záběry…
    31. 10. 2012 12:11 (aktualizováno)