Hlavní navigace

Názor ke článku MacBook Pro očima Linuxáka - část 2 / 2 od belzebub - Nechapejte to prosim jako flame, ale zajimalo by...

  • 18. 5. 2011 16:59

    belzebub (neregistrovaný)

    Nechapejte to prosim jako flame, ale zajimalo by me jak na "okenkovem OS" (tedy treba Mac OS X) resit problemy typu:

    Spratelena firma dodala CD s "SDK kitem" k jejich HW - na CD je cca 2000 souboru ve strukture ktera mozna dava smysl jen one firme, po spusteni "instalacniho skriptu" se vygeneruje jakasi slozka v /opt - a musime zjistit co se nainstalovalo, zda je na CD vsechno co potrebujeme, kde to je a jak to pouzit.. ..proste se "zorientovat", a to co nejrychleji.

    mam pocit ze bez 2paneloveho file managera nebo prikazove radky a bashe bych byl totalne ztracen, coz jsem si nekolikrat overil kdyz jsem byl nucen pracovat s Windows nebo Gnome/KDE/Unity (no flame please)

    ..a tak jsem dospel k zaveru ze na jakoukoli sofistikovanejsi vyvojarskou praci je desktopove prostredi (alespon pro me) nepouzitelne (a proto take zadne nepouzivam)

    Mozna jsem opravdu dinosaurus.. takze to prosim neberte jako material pro flame, ale budu vdecny za rady jak se s vyse zminenou situaci (CD od pochybne partnerske firmy) vyporadat na desktopovem systemu kde nemam ani moznost otevrit terminal a doinstalovat/pustit MC..