Hlavní navigace

Názor ke článku Protest proti jednání českého ministerstva od w - Od pocatku msoffice jsem pouzival excel.Pouzival bych ho...

  • 15. 2. 2007 9:36

    w (neregistrovaný)

    Od pocatku msoffice jsem pouzival excel.Pouzival bych ho i dal, ale jelikoz chodi kontroly z BSA a nevim co jeste tak jsem presel na OpenOffice a pouzivam ho od verze 2.0.4 . Nyni je to dospely system, ktery opravdu plnohodnotne nahradi me naroky na databazi a excel. Nepouzivam zadna makra a slozitosti,jenom scitani kolonek a formatovani textu. Hlavni duvod je ten ze MSoffice stoji takove desne penize. Kdyby stal dejme tomu 1200,- tak bych premyslel a mozna ho koupil. Ale jelikoz stoji to co stoji-tak nazdar bazar. To si proste nechci a ani nemuzu dovolit. Podnikam a kazda kacka je dobra. Ted stahuju novou 2.1 tak snad bude makat :-)
    A jeste dodatek-plati se kazda licence! Takze ja mam v kanclu jeden pocitac,ve skladu druhy,v objednavkove kancelari treti a na doma notebook(prenasim ho do prace). Tak si to spoctete-za to uz je stary auto... Takhle to nestoji vubec nic a nic nekradu. Ted resim stejny problem s windows-ale na co prejit?