Hlavní navigace

Mlčenlivost skončila po roce... MZ Liberec, a.s., Rudník

30. 9. 2017 7:50 Pavel Chalupa

Zdá se, že jsme se dostali do doby, kdy máme svobodu projevu, ale už ne svobodu po projevu. Většinou to někde sami odneseme po nějakém čase v ústraní s pálkou od soudu vyjádřenou finanční částkou, která vám zlikviduje celý život.

Na začátku roku 2014 jsem byl zaměstnán jako správce sítě MZ Liberec a.s. ( http://www.mzliberec.cz/cs/kontakty )

Mlčenlivost byla podepsána na rok po skončení pracovního poměru, takže dnes už je to jen historie.

Tohle PDF je docela výživné, tak si počtěte, jak to vypadalo před více než třemi lety ve firmě, která má pověst dá se říct po celé planetě. Chtěl jsem jen tehdy pomoct těm lidem co tam pracovali a předejít problémům, které mohly vzniknout. Místo toho jsem byl vyhozen, když jsem se svědomitě snažil dělat zodpovědně svojí práci a žádal alespoň druhého spolupracovníka na to všechno. Pak mi jednou večer po sedmé hodině po hádce s manželkou ujely nervy, když mi šéf v tuhle dobu volal… a šéfa jsem poslal do prdele a zavěsil telefon…

Může mě možná MZ Liberec žalovat za poškozeni dobré pověsti a že na to mají peněz dost, to si pište. Tehdy tu fabriku vybudovali zhruba za 100 mega z dotací. Dnes už je to 124M ;-)

http://wwwinfo.mfcr.cz/cgi-bin/ares/ares_es.cgi?ico=47306581&xml=2

Tak uvidíme jak je to s tou svobodou projevu a po projevu. Mám soudně v péči šestiletou dceru, tak to by si média* asi smlsla, kdyby mě tahle korporace chtěla zničit u soudu.

Tady je to PDF bezpečnostní studie z roku 2014 pro MZ Liberec, a.s. v Rudníku.

Dobře na tenhle případ sedí píseň: Ortel – Ideje ( https://www.youtube.com/wat­ch?v=qQ_S_Qmlmo4 )


(* poslední dobou už čtu jen noviny.cz ( Ján Simkanič alias Simindr za podpory společnosti Internet Info ) a občas projedu titulky na news.google.cz a vždycky si najdu čas na Neviditelného psa už 20 let…

Sdílet