Hlavní navigace

Náš zákazník, náš pán...

18. 2. 2013 4:51 (aktualizováno) Marek Pszczolka

Loni jsme spustili projekt LinuxMarket, který i přes počáteční těžkosti v rozjezdu, našel svoje místo. Ovšem, bylo před Vánoci a na těch dvou měsících v loňském roce, kdy e-shop fungoval na redakčním systému WordPress s pluginem e-Commerce, to bylo znát. Nebudu zde uvádět konkrétní čísla, ale já i majitel linuxsoft.cz, pan Pavel Kysilka jsme byli mile překvapeni.

Díky reakcím zákazníků i několika zmínkám na známých linuxových fórech a serverech jsem přikročil počátkem ledna 2013 k radikální změně – překlopil jsem e-shop do opensource systému OpenCart, který je na poloprofesionální e-shopy jako dělaný, vyladil jsem zejména poštovní a platební moduly, aby se zákazníkovi zobrazovaly skutečné náklady za poštovné, vč. dobírky a trochu jsem zredukoval zboží.

Přibyl zejména keramický půllitr na pivo – mnoho zákazníků se podivovalo nad korbely o obsahu 0,4l (které ale v nabídce zůstávají), přibyly nové trička – bílé s logem Debianu a černé s nápisem #!bin/bash a logem Linuxu. Vymezili jsme live média (USB disky a SD karty) na tři nejjistější a nejznámější distribuce (Ubuntu, Fedora a Slax). Brzy v našem e-shopu přibudou ještě samolepky na víka notebooků s logy a nápisy distribucí i s dalšími motivy.

Hned v úvodu roku jsem také přistoupil k „akční nabídce“ a to zejména pro příznivce distribucí Ubuntu a Fedora a zlevnil jsem hrnky a korbely a taktéž trička s logy těchto distribucí.

Moc mě těší, že se LinuxMarket dobře ujal a že se zapsal do podvědomí linuxáků. V našem e-shopu stále platí „Náš zákazník, náš pán“ a jen díky ohlasům čtenářů, uživatelů a zákazníků můžeme LinuxMarket neustále zlepšovat a rozšiřovat.

Přeji všem mnoho úspěchů v novém roce 2013!

Sdílet