Hlavní navigace

Názor ke článku Zadarmo není zadarmo, aneb co nás stojí pirátění od Michal Breškovec - [61] Tak nevím, ale nazvat můj blogový zápisek...

  • 28. 2. 2012 13:33

    Michal Breškovec (neregistrovaný)

    [61] Tak nevím, ale nazvat můj blogový zápisek lživým je trošku silné kafe, ne? Na základě čeho tak soudíš? Obviňuješ mě z jednostrannosti, ale to se mám rozpůlit, či si pořídit schizofrenii? Uvědom si, že já nejsem žurnalista ani nic takového, toto je "můj" blog a já na něm vyjadřují "svůj" názor a podkládám ho nějakými argumenty. Napsal jsem ho na základě vlastních zkušeností a proto jej považuji za objektivní. S tím samozřejmě nemusíš souhlasit, ale pak bych rád znal argumenty, ostatně od toho je zde tato diskuze.

    To, že labely poškozují CDčka a DVDčka nějakým svinstvem je jejich problém a sami si tím snižují zisky, protože takto poškozený produkt bych si já osobně již nikdy nekoupil. Mám dvě CD s ochranou a jedno DVD zmrzačené tak, že nelze přehrát na PC. CD jsem koupil pro to, že jsem věděl, že si s tím můj Plextor poradí, o ochraně na DVD za tři kila jsem nevěděl a vydavateli jsem také napsal velmi rozhořčený email.