Hlavní navigace

Názor ke článku Zadarmo není zadarmo, aneb co nás stojí pirátění od Michal Breškovec - [28] Ano, představ si, že udělal a ne...

  • 30. 1. 2012 0:10

    Michal Breškovec (neregistrovaný)

    [28] Ano, představ si, že udělal a ne jednou - důkazem je moje vcelku obsáhlá sbírka originálních CD a DVD s hudbou, filmy a počítačovými hrami a několik stovek papírových knih. Nákupu drtivé většiny těchto děl předcházelo jejich stažení z Internetu.

    Co se týká Viewegha, nevzpomínám si, že bych se s ním srovnával, ale s nějakým podhajem klidně, protože na rozdíl od něj, já jsem svou tvorbu předvedl (ať si o ní můžeš myslet cokoliv), on místo toho raději stáhl ocas a Ad Hominem se nebude bavit.

    Mimo to, zrovna třeba ten Viewegh, když začne psát knihu, tak už předem ví, že slušně vydělá (jeho podnikatelské riziko je nízké), protože už je dostatečně známý a podle názoru některých dobře píše, což nemohu hodnotit, není to můj žánr, takže jeho knihy nečtu a světe div se ani nestahuji. Ale kdyby mi někdo některou jeho knihu třeba doporučil, že by mi sedla a já bych měl možnost si ji stáhnout a přečíst, třeba by měl pan Viewegh dalšího věrného a platícího čtenáře.

    [31] Ano a všichni víme, kdo je platí.