Hlavní navigace

Názor ke článku Mlčenlivost skončila po roce... MZ Liberec, a.s., Rudník od Pavel Chalupa - Před pár dny jsem si všiml, že je...

  • 8. 2. 2018 10:28

    Pavel Chalupa

    Před pár dny jsem si všiml, že je tu druhý názor. Dvě urážky, to je typické pro typického čtenáře root.cz. Nejlépe to sedí od 30+ mužského osazenstva, co bydlí u maminky, která mu pere, vaří a uklízí :-) Soudně v péči mám nyní již obě dcery 6 a 12 let a jsem na ně sám (i finančně) pod soudním dohledem. Podařilo se mi zrušit květnový rozsudek okresního soudu Trutnov už 6. prosince a obě sestry jsou spolu doma od 8. prosince. Na typické siláky za klávesnicí jsem tu zvyklý a už sem kvůli tomu ani moc nechodím.

    A k tomu MZetu ještě snad tohle:

    Ve spolupráci s vrchlabskou Kooperativou byli všichni zaměstnanci nuceni na jaře 2014 podepisovat doživotní nevypověditelné smlouvy na důchodové pojištění. Kdo nepodepsal, byl postupně "odejit". A to do toho byli nuceni i ti změstnanci, kteří měli smlouvy na dobu určitou.

    Bordel úplně ve všem. Například výplata, která měla být asi 19.500 čistého a na účet přišlo asi 10.000. Vedení firmy je arogantní "rodinný podnik" zaštiťující se dlouholetou historií na kterou nemá nárok. Jen obyčejní zaměstnanci na hale a kreslíři v CADu byli v pohodě.

    A já blbec jsem jim ještě sehnal mobily na šéfy výroby do HYTOSu a do Škody Auto a.s. zaštítěné jmény dlouholetých zaměstnanců těchto dvou firem (jakože kdo jim to číslo dal). Snažil jsem se, aby měli místně nějakou obchodní šanci. (Defacto se přestěhovali z Liberce do Rudníka)

    Škoda dalších slov...