Hlavní navigace

Názor ke článku Linux vlastně netáhne ekonomiku IT od El-Condor - Pro [28] jirka, včera 13:44 Tyhle argumenty mě vždycky...

  • 20. 12. 2007 20:45

    El-Condor (neregistrovaný)

    Pro [28] jirka, včera 13:44

    Tyhle argumenty mě vždycky pobaví. Je to cca měsíc, co jsem se zapojil do diskuzí na fóru PCtunning, týkajících se HW. V ruce jsem měl nejnovější desku pro AM2 a teď také pro s775. Zatímco vy tady držkujete, jak ony ty Windows prostě fungují, já už z toho začínám mít dobrou prdel.

    u každé desky je nářek majitelů, že jim nejede síťovka, zvukovka, RAID, AHCI a bůhví co ještě, deska je prý hrozný shit, ovladače na hovno atd. 150 stránek zaručených návodů jak rozchodit všechno možné na nejnovějších deskách. A hádejte co. Všichni mají WinXP občas někdo Windows Vista. Všechny tyto desky, co jsem měl v ruce samozřejmě fungují bez problémů. Zvuk, síť, RAID, AHCI režim. Jediný rozdíl je v tom, že na nich bootuji openSUSE 10.3. A tak zatímco nějaký "chytrák, co si přece nebude kompilovat kernel" 2 měsíce řeší, jak zprovoznit AHCI a nakonec to raději přepne do native IDE, aby se mu ty Widle alespoň rozjely, já se jen tiše směji, a představuji si vám podobné, jak vykládájí, že Widle XP fungují se vším a hned.... Opravdu. Děsná prdel!