Hlavní navigace

Žiju, tedy jezdím

21. 11. 2006 13:50 (aktualizováno) Tomáš Kavalek

I tak by se dalo charakterizovat moje trávení volného času. Jedná se o skvělý herní simulátor Live for Speed, momentálně ve verzi S2. Je dostupný pro obě platformy, a to jak pro Linux (EDIT: pouze pod wine ), tak i pro Windows. Hrají ji hráči po celém světě a dle mého názoru je komunita LFS hráčů zatím ještě malá. Jedná se o nejlepší simulátor všech dob a dle informací o připravované verzi S3 už asi nebude žádná konkurence. Což je vlastně logické, když už není žádná ani teď. Například na YouTubeCzechLFS.

lze nalézt několik povedených videí, jedno je k shlédnutí v tomto zápisu, jedná se o intro, ale není nijak speciálně upravené, takovéto záběry, tak kvalitní grafika, to je součást hry. Kdo by měl zájem, může prostudovat web 
Na zlepšováky některých zapálených hračů se žádné meze ani hranice nekladou, takže kdo si co vyrobí, to má, jako třeba klasická háčková řadící páka a ruční brzda. Prostě když chceš vítezit, musíš mít to nejlepší vybavení. Hru si lze stáhnou jako demo, kde jsou k dispozici tři auta a jedna, resp. dvě tratě, okruh asfaltový a na rallyecross, s tím, že se dají jezdit normálně a nebo v opačném směru. Demo lze hrát po internetu a zkoušet a zkoušet, pak přijde na řadu volant, pak licence, pak odejde přítelkyně, pak kamarádi, pak hospoda a pak už budete mistrem republiky v 1. LFS lize, a to je jen začátek :-)
Tak a jeste jedno perfektní video, nesmí chybět.

Sdílet