Hlavní navigace

Názor ke článku O Windows, Linuxu a hlavně o ničem z Windows 7 od Pavel 'TIGER' Růžička - Zkusil jsem obě verze, jak 32-bit tak i...

  • 12. 7. 2009 23:31

    Pavel 'TIGER' Růžička (neregistrovaný)

    Zkusil jsem obě verze, jak 32-bit tak i 64-bit. Oproti Vistám je rychlost lepší. Leč, jak už tu někdo psal, konfigurace je fakt naprosto příšerná. Nejlépe šli nastavit naposledy snad W2000. Teď jsou nástroje různě rozházené a dost dlouho to trvá, než objevíte to co hledáte. Mnohdy ani nenajdete, protože buď je to skryté, nebo odebráno ze systému. Řekl bych, že dost uživatelům bude vadit i to, že nelze nastavit starý vzhled nabídky start. Existují různé modifikace, které se to snaží napravit, ale jejich funkcionalita je více, či méně spolehlivá.

    U mne osobně se Visty staly nejhorším OS, které kdy MS vydal, I milénia se dali doladit. Naopak za nejlepší bych považoval W2000. Zdůrazňuji, že mluvím pouze o OS od MS.

    A co se týká toho, že W7 jsou zabijákem Linuxu? Já to tak rozhodně nevidím. W7 možná získají nějaké procento zpět, ale zabijákem dat zůstanou. Kdo nechce mít data v bezpečí, nechť si nainstaluje Windows.

    Jinak jsem rád, že přišla nová verze oblíbeného OS, protože vím, že alespoň bude dost práce a já jen tak nezkrachuji :-D