Hlavní navigace

Jak se vám libí Škoda Fabia II?

31. 12. 2009 16:26 (aktualizováno) brk

Pokud jste po svátcích vyprahlí po jakémkoliv novém linuxovém textu, tak vás asi tentokrát příliš nepotěším, nicméně měl bych jednu prosbičku v podobě ankety, jak se vám líbí poslední generace Škody Fabie.

Nedávno jsme s kamarádem zase takhle tlachali „nad pivem“, přesněji tedy každý nad svým lahváčem u počítače, protože bydlíme od sebe nějakých 40 km a na nějaké pravidelné návštěvy stejné hospůdky po práci to už moc není a i když se povětšinou ve většině věcí shodneme, tak u tohoto auta máme diametrálně odlišný názor.

Já Fábii II vnímám jako pěkné malé autíčko, do kterého bych v případě potřeby nového vozu patrně šel. Kamarád a snad údajně i všichni v jeho okolí naopak Fabii II vnímají jako něco naprosto příšerného, co si normální člověk snad ani koupit nemůže. Celé to pěkně vystihuje jeho výrok z následujícího dne:

Jsem se dneska bavil s vyrobákama u kávy, že znám jednoho týpka, kterému se líbí nová fábie. Prý jestli nemáš někde na netu fotku, že by tě rádi viděli, jaké sortě se tento výkvět automobilky škoda líbí.

Chtěl bych vás proto poprosit, zda-li byste se mi mohli vyjádřit, jak Škodu Fabii II vnímáte vy. Zkuste se prosím vžít do kůže typického zákazníka dané kategorii a nedávejte ne jen proto, že musíte ve svém velkém kombíku pravidelně vozit tři děti, dva kočárky a bečku piva pro tchána nebo naopak na ano jen proto, že tyhle auta v Boleslavi šroubujete a když se víc prodá, jsou větší prémie. Zajímá mne váš názor hlavně na design, ne jestli je dané auto oproti konkurencí levné/či drahé vzhledem k výbavě, či váš názor na základní HTP motorizací.

Fotografie je snímkem automobilky Škoda auto.

Líbí se vám Škoda Fabia II?

Sdílet