Hlavní navigace

Názor ke článku Jak se vám libí Škoda Fabia II? od kolemjdoucí - Fabia je prilis male auto a proto bych...

  • 6. 1. 2010 20:45

    kolemjdoucí (neregistrovaný)

    Fabia je prilis male auto a proto bych si ho nikdy nekoupil a jako druhe auto do rodiny je zase prilis drahe. Ucel druheho auta v rodine vetsinou plni nejake starsi. A takhle to je nejen u nas, ale i v deviti z deseti pripadu co znam. S prumernym rodinym prijmem 35 tisic mesicne a zivotnimi naklady na bydleni elektrinu a topeni ve vysi temer poloviny mesicnicniho prijmu cele rodiny to dlouho jine nebude.
    Co se tyka motoru 1,2 tak nechapu k cemu ten motor je ?? Fakt asi pro bohatou rodinu jako druhe auto s motorem na popojizdeni po meste ci kratke trasy s nenalozenym autem. Neumim si predstavit jet s timhle autem s timhle motorem na dlouhou dovolenou. Posleze timto motorem vykazana spotreba boura veskere myty o uspornem motoru, protoze vykazuje spotrebu jako usporny dvoulitr.
    Skodovce bych vzkazal, ze to auto si lide kupuji, ne proto, ze se genialne strefily s velikosti auta a typem motoru do potreb zakazniku, ale proto, ze lide nemaji na nic jineho prachy a bohuzel ho kupuji jako hlavni auto do rodiny.