Hlavní navigace

Názor ke článku Jak se vám libí Škoda Fabia II? od František Koudelka - Fabia II vzhledově ujde, jen na úzkých gumách...

  • 3. 1. 2010 17:22

    František Koudelka (neregistrovaný)

    Fabia II vzhledově ujde, jen na úzkých gumách vypadá divně (ale to asi každé auto). HTP má své nevýhody, syrový chod a výkonově žádná sláva. Na krátké trasy a jízdu po městě stačí. Osobně bych zvážil raději nabízené čtyřválce nebo 1.4TDI, ten má sice hodně syrový chod, ale je o poznání silnější než HTP.
    Rozhodně bych se nenechal ukecat do korejské plechovky jako je kia ceed. Nedávno jsem měl možnost si tento Žilinský zázrak prohlédnout zblízka (šlo o nový kus u prodejce) a nevěřil jsem vlastním očím, neseděly spáry, kapota na jedné straně měla spáru cca 3 mm a na druhé 5 mm. Víko kufru bylo na jedné straně zároveň a na druhé straně bylo "utopené" o cca 3mm.

    [40] Ty jsi jako obvykle totálně mimo. Pokud se někdo ptá po Fábii v motorizaci HTP a ty tady začneš mávat znčkama jako Lexus, Audi, BMW atd., jako typický čecháček střílíš značky od boku jen aby to nebyla Škoda, vždyť zmíněné značky nic odpovídajícího Fabii nevyrábí. Mimochodem ve Škodách jsem najezdil už hodně a rozhodně se nedá říct, že by při běžném zacházení po 30 až 60 000 km něco odcházelo. Bude to hlavně o tom, kdo a kde s tím autem jezdí.