Hlavní navigace

Názor ke článku Jak je to s tou fluktuací od Bishop - Tvoje možnosti: A) Nech se sterilizovat a dopředu na...

  • 29. 3. 2014 12:07

    Bishop (neregistrovaný)

    Tvoje možnosti:
    A) Nech se sterilizovat a dopředu na pohovoru dávej papír...třeba.
    B) Přijmi to, že jsi žena, že máš nějaké reálné problémy a že karty nejsou rozdané všem stejně, někdo se například narodí jako debil a taky se mu bude shánět hůř místo generálního managera.

    Doporučený postup?
    Pořiď si samce, nech se zbouchnout, poroď alespoň tři děti a učení se věnuj ve volném čase (HAHAHA) při rodičovské, možností práce z domova je hodně, nakonec si možná seženeš lepší flek, než o jakém se ti zdálo.

    Možná přijdeš na to, že bude nejlepší sysadmin pro svoje děti, že má možná kurva větší cenu se starat o svoje děti, než se starat o XY serverů s eshopama, protože ty eshopy krachnou a tobě zůstanou jen staré krámy, které sis nakoupila za mrzký peníz, který jsi za svou práci obdržela, nemá to fakticky žádný smysl, je to jen hra. Co má smysl jsou děti.

    Mimo to, znám hodně lidí, kteří pracují jen na tom, co je baví a stali se z nich úspěšní lidé, někteří z nich jsou i (a třeba se div) ženy, které to někam dotáhly i s děckama. Prostě nad nimi debilové ohrnovali nos, nedostaly příležitost, ale ony se kously a i s dětmi HODNĚ dokázaly. Dvě takové si pořídily firmu a mimo spousty peněz, benefitů (auta, baráky, ....) z toho mají přes sto litrů měsíčně.

    Ano, karty nejsou rozdané spravedlivě a jen debil (EU je jednotka blbost) se může pozastavit nad tím, že se tě potenciální zaměstnavatel zeptá, jaké karty držíš v ruce. Ne, svět není spravedlivý, ne v tom, kým se rodíme a co můžeme udělat, já i kdybych chtěl, dítě prostě neporodím. Ale svět je spravedlivý v tom, že každý z nás má ŠANCI. Tvůj úděl je mít děti, můj úděl je děti nemít, narodili jsme se tak. Ale, protože v hlavě něco máš, máš také příležitosti. No a protože většina lidí nevyužívá příležitosti, pokud ty budeš, snadno to dotáhneš 100x dál ně já. Už třeba jen proto, že ká ty svoje příležitosti prostě zahazuju (k mé ostudě).

    Svět je spravedlivý v tom, že příležitosti to někam dotáhnout, něco změnit, dostáváme všichni.

    Co mě napadá?
    Můžeš se realizovat třeba v hostingových firmách (firmy poskytující VPS) a to i z domova.