Hlavní navigace

Tonda bloguje - Témata označená nálepkou Internet

  • Komentuji sám sebe?

    Nebo to nechám jiným? Ale dál komentovat svůj článek asi není třeba, už to nepřímo učinili jiní, víc k tomu asi opravdu netřeba dodávat.
    9. 1. 2009 16:35 (aktualizováno)
  • Úsměvné, praktické, k zamyšlení

    Tak jsem se jednou kouknul na mapy, abych jako zjistil, v kterém tom átriu si to jistý státní úřad zřídil nové tiskové středisko...... a zjistil jsem že na tom úřadě disponují bankomatem, jak praktické, vybrat si hotovost na místě jednání, že? :-D Update: Škoda jen, že změnili vedoucího :-)
    22. 8. 2009 21:49 (aktualizováno)
  • Tak trochu myšlenkový zmatek...

     aneb, mají ti dva pánové vůbec nějaké elementární znalosti matematické statistiky? Původně jsem chtěl nechat jejich komentáře bez odezvy, ale nakonec jsem se přeci jen odhodlal a shrnul základní nedostatky, které mi v tomto jejich loňském projevu vadí. Za prvé statistika, jakákoliv, je jen měření, a každé měření obsahuje chyby, to mě osobně naučili už na průmyslovce…
    8. 1. 2009 14:34 (aktualizováno)
  • Praktické zkušenosti s KDE4, Kopete

    Zatím používám z KDE4 jen části, a to jen dva programy, o tom prvním, Kopete, komunikátoru KDE, se zmíním jako prvním. A to o verzi 0.60.3, to jest z KDE 4.1.3. Nouze a tak trochu zvědavost mě dotlačily k tomu, že jsem si nainstaloval jednu z novějších verzí Kopete. Přechodem na novější verzi se mi vyřešil problém zamrzání „tři pětkové“ verze Kopete. To se projevovalo hlavně při komunikaci s klienty s programem licq (?).
    19. 11. 2008 6:54 (aktualizováno)
  • bože, zase flame...

    Tak jsem si zas po delší době přečetl nějaký ty komentáře k nějakému článku na konkurenčním webzinu. Pár militantních MS příznivců a odpůrců, či spíše linuxáků a antilinuxáků si zas nadávalo. No, né že bych to nikdy nedělal, ale nějak mě to už nebaví. Tak se asi vrhnu do práce. Nebo si zajdu uvařit čaj a popovídám si s kolegyněmi v kuchyňce. Přece jenom, je to příjemnější. A myslím, že mi bude i líp. Asi stárnu, já vím.
    24. 4. 2008 6:06 (aktualizováno)