Hlavní navigace

Map1. eu outdoor map of europe - Témata označená nálepkou map1.eu

  • map1.eu - Vydána Beta verze

    Po dlouhé době jsem se propracoval k vydání Beta verze map1.eu. Tuto verzi již považuji za veřejnou a nyní bude mé úsilí směřovat spíše k marketingu a shánění prostředků na další rozvoj projektu, přestože tuto činnost z podstaty mé povahy nesnáším. Co je nového? Facelift mapy: Byl proveden facelift mapy tak, aby byla přehlednější a čitelnější, nejedná se o žádnou revoluci, ale mnoho drobných nenápadných změn. Gridinfo: Zobrazování informací o prvcích mapy bylo (pře/roz)pracováno…
    11. 3. 2014 8:40
  • map1.eu - Vydána verze 0.4

    Po delší usilovnou prací naplněné odmlce byla vydána verze Alfa 0.4 map1.eu. Jedná se o velký skok směrem k první Beta verzi. Zvětšení 16+ byla v podstatě zcela přepracována, ale i menší zvětšení prošla masivním faceliftem. Bylo přidáno gridinfo, které podstatně doplněje informace na mapě zobrazené.
    13. 5. 2013 7:19
  • map1.eu - Vydána verze 0.3

    Právě byla vydána verze Alfa 0.3 map1.eu. Na vykreslování dlaždic tato verze nic nemění, je totiž zaměřena na uživatelské rozhraní. Kromě oprav chyb je výrazně vylepšen tisk. Co je řešeno v této verzi ? #091 – Předělání tisku, hlavní těžiště práce. Více se dočtete níže. #086 – Vyhledávání přepracováno, opraveno a zpřehledněno. #059, #087, #023 – Facelift routování.
    18. 3. 2013 16:35 (aktualizováno)
  • map1.eu - Vydána verze 0.2

    Právě byla vydána verze Alfa 0.2 map1.eu. Dlaždice vykreslené touto verzí jsou zatím k dispozici pro Českou a Slovenskou republiku (zbytek zůstává ve v0.1), v příštích dnech budou přibývat další vyrenderované oblasti. Verze 0.2 především opravuje chyby, které byly rozebírány i zde na tomoto blogu (viz můj minulý článek. Z nových funkcionalit bylo například přidáno vykreslování sjezdovek a symbolů turistických značek. Pojďme to nyní rozebrat blíže.
    4. 3. 2013 12:51 (aktualizováno)
  • map1.eu - Ohlasy a další plány

    Ohlasy a další plány Reakcí, které vyvolalo spuštění první alfa verze map1.eu, bylo nad má očekávání. Předem bych chtěl poděkovat všem, kteří se zapojili do diskuzí o projektu, ať to bylo zde na mém blogu nebo na stránkách abclinuxu. Tímto článkem bych chtěl shrnout, co se vám (ne)líbilo, jaké byly nejčastější připomínky a jaké mám plány v nejbližších týdnech.
    22. 2. 2013 0:22 (aktualizováno)
  • map1.eu

    map1.eu – Outdoorová mapa Evropy Tento blog píšu k příležitosti spuštění první alfa verze map1.eu. Motivace Online kartografické mapy použitelné na turistiku či cykloturistiku jsou velmi užitečným pomocníkem při plánování výletů či dovolené. Zatímco v Čechách je takových map hned několik (mapy.cz, amapy.centrum.cz, mapy.idnes.cz,…), situace v zahraničí je o poznání horší. Co se online map týče, jsme absolutní světová velmoc…
    15. 2. 2013 0:04 (aktualizováno)