Hlavní navigace

Koumák přichází na scénu...

29. 10. 2007 22:17 (aktualizováno) koumak

Zdravíčko národe!
Od malička mě učili se nejdříve ve společnosti představit. Tak tedy, já jsem Vojtěch Kurka. Studuji na Střední Škole Průmyslové a Umělecké (SŠPU) v Opavě, obor Informační technologie, druhý ročník. Můj první kontakt s PC se uskutečnil až někdy v roce 2000, kdy jsem jako devíti letý klučina hrál Hlaf-life na PC u bratránka. Od té doby jsem do počítačů takříkajíc blázen. V roce 2001 můj otec pořídil rodinný počítač za 35k českých s konfigurací CPU 700MHz, 128RAM, 20GB HDD, GeForce2. Dnesk již trochu úsměvná sestava, ale ve své době to byla špice. Na Vánoce 2005 jsem dostal svůj vlastní PC (kvůli škole (a taky částečně kvůli toho, že se prakticky k počítači nikdo kdomě mě nedostal :-) )).
Je mi 16 let, rád hraju squash, jezdím na kole a čtu Pratchetta. Razím teorii, že život je krátký, proto bychom si ho měli užívat. Kdo nesouhlasí, nemusí :-) Já si za svým stojím.
Doufám, že vám tento blog v budoucnosti aspoň něco přinese. Když už ne intelektuální obohacení, tak aspoň menší rozptýlení v podobě humorných článků so mě onehdá stalo :-) Konec hlášení

Sdílet