Hlavní navigace

Tak třeba na druhý pokus...

18. 8. 2008 14:37 antonin bernhardt

Tak nevím, ale něco je špatně. Někdy nedávno jsem si tu založil blog, neb jsem měl nehoráznou potřebu vysvětlit lidem píšícím komentáře, jak bych si to asi představoval, konstruktivní kritika, doplnění údajů, otázky… No, někam se to ztratilo ve smetišti dějin, neb dnes jsem se nemohl přihlásit. A stejné přihlašovací údaje prošly při založení blogu nového, což by se při existenci stejného blogu stát asi nemělo. A tak tedy neexistuji, tudíž jsem.

Ty příspěvky mne ani tak moc nemrzí, určitě bych je nyní napsal mnohem lépe :-) Spíše zamrzí, že jsem se nějak (a neptejte se mne jak) ztratil. A to dokáže rozhodit osobnost i mnohem silnější nežli je ta moje. Je to, jakobych ztratil občanku. Nebo pas. Jak se znám, někdo prostě zjistil co jsem zač a svévolně mne ze seznamu blogistů vymazal. Ale já to tak nenechám! A BLOG bude!

Prosil bych tedy kompetentního cenzora, aby mi dal alespoň naději, že jednou se se svým příspěvkem zaskvím na titulní straně, než budu sežrán davem, který si žádá naprostou oddanost věci a vždy 100% informace o čemkoli, co nebohý pisálek nakousne. Nebo aby mi sdělil, co se vlastně stalo. To by mi i stačilo. Neb tento příspěvek – nepříspěvek je jen velikým otazníkem mojí existence – neexistence na mém oblíbeném webu.

S úctou a přáním stabilního kernelu Tondalevhart alias abernhardt alias věčný BFU…

Sdílet