Hlavní navigace

Odpověď na názor

Odpovídáte na názor ke článku MSIE 6 - Když už, tak jen na frontend.

  • 11. 2. 2010 11:22

    required (neregistrovaný)

    [19] Možná si připadáte vtipný, ale je poměrně smutné, že si neuvědomujete rozdíl mezi významově odlišnými slovy (například "administrační rozhraní" a "backend") a mezi synonymy ("Lamborghini" a "Lambo"). Než se opět příště pokusíte o vtip, zkuste se na chvíli zamyslet.

    [24] Můj příklad s autem přesně seděl na vaši argumentaci, že někdo tak něčemu říká a tudíž nemám pravdu. Když budu svému exkrementu říkat hrouda zlata a pak někdo napíše, že "required" kálí zlato, taky byste se asi ohradil, že to není pravda, protože definice zlata je celkem jednoznačná. A já jsem se nikdy nesetkal s definicí, že "backend" je cokoliv, co si tak kdo nazve. Naopak, definici slova backend v počítačovém prostředí jsem vám ocitoval a asi není náhodou, že přesně splňuje to, jak se s významem tohoto slova setkávám v praxi (mezi markeťáky nechodím). A není to o žádné příkazové řádce nebo Linuxu, to je o (zejména vícevrstevné) architektuře.

    Obecně - mě je celkem jedno, co si kdo říká (psal jsem to už v [11]). Klidně si administraci CMS říkejte veverka, skákání, bootování nebo 3DH80S, do toho mi nic není. Pouze jsem se ohradil proti tomu, když mi začnete říkat, že nemám pravdu, co znamená slovo backend.