Hlavní navigace

Den otevřených dveří v Red Hatu

22. 5. 2007 9:46 (aktualizováno) suchy

Ve čtvrtek 19. dubna se koná den otevřených dveří v Red Hat Czech. Pokud se chcete podívat kde a jak pracujeme, tak jste velmi vítaní. Dveře se otevřou v 16:00 a přijít můžete až do devíti do večera.

Co u nás uvidíte? Hezké stěny, hezkou podlahu a hromadu počítačů v serverovně. Mnohem důležitější ale bude, co uslyšíte na své dotazy. Samozřejmě se nás můžete ptát na obecné věci spojené s Red Hatem (jaké máme produkty, proč děláme věci tak jak je děláme). Nebo se můžete pobavit s lidmi z různých oddělení, které je vám nejmilejší:

  • BaseOS – základní práce s balíčky, jejich opravování a vylepšování. Každý člověk z tohoto oddělení má na bedrech několik balíčků o které se stará jak nejlépe umí.
  • QA, release testing – nebo-li kontrola kvality. Zjišťujete zda vše funguje tak jak má a pokud to nefunguje, tak ideálně navrhnete vývojáři opravu.
  • JBoss – middleware v Javě.
  • Kernel team – především drivery, cluster a storage.
  • A pak tady jsou různé drobky jako RHN (tam patří i moje maličkost), rel-eng apod.

Ve čtyři hodiny bude malá přednáška, kde se dozvíte co je to vlastně Red Hat a jaké máme produkty. Později je můžeme zájemcům i předvést.

Po celou dobu bude přítomen i člověk z personálky, co pro nás dělá nábor, takže v případě, že se vám u nás zalíbí můžete rovnout jít na přijímací pohovor.

A abych nezapoměl: najdete nás na Purkyňove 99 ve druhém patře.

Sdílet